GREENPEACE

Kontakt oss

Vi hjelper deg som er giver og deg som er interessert i å bli det. Du kan ringe oss på hverdager mellom 09:00 og 16:00. eventuelt sende e-post. Vi kan også hjelper deg med:
  •   Adresseendring
  •   Endre støttebeløp
  •   Stoppe papirutsendelser
 
Takk for DIN støtte! Vårt arbeid hadde ikke vært mulig uten givere som deg.

E-post: info.no@greenpeace.org
Telefon: 22 20 51 01
Postadresse:  Greenpeace, Pb. 33 Torshov, 0412 Oslo, Norge
Besøksadresse: Sandakerveien 24C, inngang E1, 0473 Oslo

1. Hva vi kan hjelpe deg med?

- Ta imot dine telefonhenvendelser, besvare dine e-poster, dine brev og fakser.
- Informere deg om Greenpeace og om hvordan du kan være med å bidra.
- Gi svar på spørsmål som berører din støtte og finne løsninger på eventuelle problemer rundt dette.
- Informere deg om vårt arbeid og de siste fremskrittene.

2. Vår målsetting: Pålitelig informasjon og god service

Du som engasjerer deg og bidrar økonomisk og vi som arbeider på kontoret streber etter samme mål.

Du er en av oss og derfor er det vår oppgave:

- å gi deg korrekt og pålitelig informasjon om ulike bidragsmåter og om Greenpeace forøvrig.
- å på en profesjonell og trygg måte håndtere alle dine spørsmål om din økonomiske støtte, for eksempel spørsmål som gjelder avtalegiro og online donasjoner.
- å sørge for at vår database inneholder rett informasjon om din bidragsmåte og de beløp du gir.
- å raskt og korrekt oppdatere dine personopplysninger, samt legge inne endringer av din bidragsmåte, bytte av informasjonskanaler osv. i vår database.
- å effektivt og uten tidssløseri å løse ethvert problem som kan oppstå i forbindelse med din støtte.

3. Hvor raskt kan vi svare deg?

Vi besvarer alle e-poster som kommer til oss, forutsatt at en identifiserbar avsender er angitt. Vi kommer tilbake til deg med et svar så raskt som vi overhodet kan. Om vi får fullstendige kontaktopplysninger kan vi kjappere ta hånd om ditt ærend.

I perioder med store utsendelser, ferier og sykdom rekker vi ikke alltid å håndtere dine ærender så hurtig som vi skulle ønske, og håper at du har forståelse med det. Ved normal arbeidsbelastning er det dog vår ambisjon å gi deg svar innenfor følgende tidsrammer:

- Svare på dine e-poster innen to arbeidsdager.
- Ringe deg tilbake innen en arbeidsdag, forutsatt at du gir oss et telefonnummer du lett kan nås på.
- Besvare dine brev og fakser innen tre dager fra den dag da vi mottok henvendelsen.
- Gi deg beskjed om vi ikke skulle lykkes med å svare på din henvendelse med det samme.

4. Regelmessig informasjon

Vi skal bruke våre ressurser på en måte som gjør det mulig for oss å oppnå Greenpeace langsiktige miljømål. Dette merkes blant annet i det informasjonsmateriale vi selv produserer. Vi bruker ikke materialer eller produkter som inneholder farlige kjemikalier og de materialene vi bruker må kunne gjenvinnes eller gjenbrukes.

Du får regelmessig informasjon fra oss, men vår trykksaksproduksjon er kostnadskrevende og papir er en begrenset ressurs. Det er med andre ord ingen luksuriøse informasjonsbrosjyrer og overdådige publikasjoner vi legger våre ressurser i. De ferskeste nyhetene og det meste av informasjonen finner du alltid på våre hjemmesider og den er tilgjengelig for deg døgnet rundt!

5. Integritet

Vi verdsetter deg som bidragsgiver og har stor respekt for din integritet. Du kan derfor kjenne deg trygg på at alle opplysninger om deg blir behandlet konfidensielt. Vi bruker opplysningene kun for å håndtere løpende ærender som har med din støtte å gjøre, eller om vi skal kontakte deg. Vi overlater aldri dine opplysninger til en tredjepart for deres interesser.

6. Hvordan brukes ditt bidrag?

Den økonomiske støtten fra deg og andre bidragsytere muliggjør Greenpeace kampanjer. Det er stor åpenhet omkring våre regnskaper. All vår bokføring og alle våre finansielle transaksjoner granskes av eksterne autoriserte revisorer. Årsberetningen kommer ut hvert år og finnes tilgjengelig på vår nettside. Der kan du lese mer om hvordan vi bruker pengene som du har gitt Greenpeace. Dersom du henvender deg til oss, kan vi naturligvis også sende årsberetningen til deg.

7. Har du fått en samtale fra oss?

Hvis du har fått en telefonsamtale fra oss begynner telefonnummeret med 4014 eller 48517 og er 8 tall langt, for eksempel 40143921 eller 48517146.

Hvis du har mottatt en SMS-melding fra oss begynner meldingsnummeret med 247401 og er 14 tall langt, for eksempel 24740149505113.

Hvis telefon- eller meldingsnumrene avviker fra disse, vær så snill og se bort fra samtalen og ta kontakt med oss så fort som mulig. Tusen takk for at du engasjerer deg i Greenpeace!

PS. Vi bruker oss av tjenester fra Scrive for å sende ut AvtaleGiroer og du vil motta en SMS, i tillegg til en e-post fra dem hvis du venter en AvtaleGiro fra oss.

8. Del dine tanker med oss!

Hva gjør vi riktig? Hva gjør vi mindre bra? Har du ideer og konkrete forslag? Dine synspunkter kan hjelpe oss til å bli enda bedre! For at dette skal bli konstruktivt forventer vi at du legger igjen kontaktopplysninger. På den måten har vi muligheten til å komme tilbake til deg, om det skulle være behov for det.
Takk for ditt engasjement – takk for din støtte!

Kontaktskjema

Fyll inn informasjonen din under, så tar vi kontakt så fort som mulig.

Ny adresse

Gamle adressen