GREENPEACE

Testament


Video: Together we are Greenpeace

Vi lever i en verden det er verdt å kjempe for! Hva vil du etterlate deg?


Ved å inkludere en gave til Greenpeace i ditt testament bidrar du til at kampen for en levende planet kan fortsette i fremtiden.

Greenpeace arbeider for å identifisere miljøtrusler, vi utfører uavhengig forskning på klimaendringer, og vi påvirker politikken for å skape en grønnere fremtid. Vi driver kampanjer som ofte tar lang tid å vinne, og det krever store investeringer.

Testamentariske gaver, store og små, er svært verdifulle bidrag til disse kampanjene. Siden Greenpeace ikke mottar penger fra selskaper eller stater, kan et stort testament være avgjørende for en hel kampanje. Les mer om noen av våre viktigste seire her.

Takket være din støtte kan Greenpeace jobbe for å skape en bærekraftig planet. Så lenge kortsiktig profittjag og interesser kolliderer med det som er langsiktig bærekraftig, vil Greenpeace være en nødvendig og tilgjengelig aktør.

Nå er den nye nettsiden ” Det gode testament” live -sjekk den ut her! Denne nettsiden er en del av et initiativ for økt bevisstgjøring om arv og testamentariske gaver.  36 medlemmer av Norges Innsamlingsråd står bak initiativet. For alle organisasjoner er testamentariske gaver et kjærkomment tilskudd. Vi har samlet informasjon om testamentariske gaver. Bestill vår testamentmappe "En verden verdt å kjempe for!" (gratis) ved å fylle ut skjemaet på siden.

Du er også hjertelig velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål eller bekymringer. info.no@greenpeace.org

Vi gleder oss til å høre fra deg.

NYHETER! -

Aksjonerer mot oljeinstallasjoner i Nordsjøen

Intervjue med Jin Halvorsen

Bestill informasjonshefte (gratis)

Fill in your information below and we’ll send you a folder.