GREENPEACE

TestamentVil du gi en gave til de neste generasjonene? Ved å inkludere Greenpeace i ditt testament, sikrer du at ditt engasjement for miljøet lever videre.

Greenpeace har bidratt til å beskytte Antarktis, redde regnskog fra ødeleggelse og få slutt på prøvesprengninger av atomvåpen. Vårt arbeid hadde ikke vært mulig uten økonomisk støtte fra engasjerte enkeltmennesker. Ved å inkludere Greenpeace i ditt testament kan du fortsette å støtte kampen for å ivareta planeten, også i fremtiden.

Vi arbeider med langsiktige kampanjer, og det kan ta lang tid for å lykkes. For å vinne frem, kartlegger vi miljøproblemer, påvirker beslutningstakere, løfter frem løsninger, forsker og holder fredelige aksjoner. Dette krever store investeringer.

Greenpeace er en uavhengig miljøorganisasjon, og tar av prinsipp ikke imot økonomisk støtte fra næringsliv eller myndigheter. Derfor er testamentariske gaver svært verdifulle for vårt arbeid.

Vi vet ikke hvilke miljøspørsmål som kommer til å være viktige i fremtiden. Men så lenge kortsiktig profitt går foran et bærekraftig miljø, kommer Greenpeace til å være nødvendig.

Hvis du har spørsmål om testament, send oss gjerne en e-post på info.no@greenpeace.org og vi kontakter deg.

Få mer informasjon om testamentariske gaver (Selvfølgelig er det gratis):

Send inn skjemaet, så vil du motta et informasjonshefte om testamentariske gaver i løpet av en ukes tid.
Bestill informasjonshefte

Fill in your information below and we’ll send you a folder.