GREENPEACE

Årets julegave er en gave til planeten og fremtidige generasjoner

Den Fantastiske Jordkloden (*begrenset utgave) inneholder utrolige dyr, fantastisk natur og alle de du kjenner og er glad i. Den kommer dessverre også med klimakrise og ekstremvær. Årets viktigste julegave er derfor en gave til å bekjempe klimaendringene. Når du gir en julegave får du et fint gavebevis som viser at du er med på å beskytte planeten. Du kan også velge å gi gavebeviset som julegave til noen du er glad i. Se videoen under, og gi årets julegave i dag!
Gi et gavekort

Du er like ved å gi årets viktigste julegave. Du kan få gavebeviset på e-post, eller sendt til din postkasse. Hvis du vil bestille flere gavekort, kontakt info@greenpeace.no. Du kan også Vippse til 508995.

Sammen kan vi redde hjemmet vårt!

Vi har bare én jordklode. Den trenger vår hjelp, nå mer enn noen gang. Klimaendringene er den største trusselen mot planeten vår og alle som lever her. De forårsaker ekstremvær som setter oss alle i fare. Årets viktigste julegave er et bidrag til å jobbe mot klimaendringene, og bevare planeten for fremtiden. Få et gavekort for å beskytte planeten nedenfor!

Du er en helt!

Takket være deg kan vi:

1
Legge press på beslutningstakere, holde dem ansvarlig for miljøfiendtlig virksomhet, og sørge for at de gjennomfører grønne endringer.
2
Avsløre skitne energiprosjekter, og å hindre nye satsinger på ikke-fornybare energikilder
3
Skape en global folkebevegelse som med en samlet stemme taler planetens sak!