GREENPEACE

Gi blomstrende liv i julegave

Årets grønne julegave til deg selv eller noen du er glad i! Med denne gaven gleder du noen du bryr deg om, og samtidig utgjør du en forskjell for den vakre planeten vår. Gi et bidrag til Greenpeace og få et fint plantekort med markblomster. Du får også et gavebevis med tips til miljøvennlige gjør-det-selv-aktiviteter.
Gi din julegave her

I neste steg velger du om du vil ha plantekortet eller kun et digitalt gavebevis.

Guide

990924738_2021_Card_TOPVIEW_NO_small_file

Plantekortet som får nytt liv til å spire

Når du gir et bidrag, kan du velge et fint trykt plantekort mot et tillegg på 30 kroner. Plantekortet er laget av biologisk nedbrytbart papir og inneholder frø i "stammen", som du planter direkte i pottejord enten ute eller inne. Og med litt sol, vann og tålmodighet vil frøene spire og vokse til vakre markblomster.
NO_PDF_KV_small_file

Det digitale gavebeviset som inspirerer

Sammen med gaven din får du et fint gavebevis. Du kan velge kun å bestille det digitale gavebeviset. Behold det selv eller send det til en du bryr deg om, som et bevis på at du har gitt et bidrag for å beskytte planeten. Det digitale gavebeviset sendes på e-post og inneholder smarte tips til fine ting du kan lage selv av gjenbruksmaterialer.
5 Levering med posten eller via email

Levering

Plantekortet kommer i posten innen 4-8 virkedager, og siste bestillingsdag for å motta kortet før julaften er søndag 19. desember. Plantekortet kan sendes til din egen eller en annens adresse. Det digitale gavebeviset sendes umiddelbart på e-post etter at du har bestilt. Bestiller du plantekortet, får du også gavebeviset.

Hvorfor gi en grønn julegave i år?

En julegave med mening

Når du bestiller årets grønne julegave, støtter du samtidig Greenpeace sitt arbeid for å skape forandring for en grønnere klode og en fredeligere framtid for kommende generasjoner. Støtten din gjør at vi kan fortsette å undersøke, forske, drive politisk påvirkningsarbeid, gjennomføre fredelige aksjoner og drive bistandsarbeid. Siden vi er en uavhengig miljøorganisasjon som ikke tar imot penger fra selskaper eller myndigheter, er vi avhengige av bidrag fra enkeltmennesker som deg.

En miljøvennlig julegave

Jo flere julegaver vi kjøper, desto mer belaster vi naturen. Hvis alle mennesker skulle ha samme forbruk som en gjennomsnittlig innbygger i Norge ville vi trenge 3,6 jordkloder. Med årets julegave gir du en fin gave samtidig som du gir noe tilbake til naturen. Plantekortet er laget av biologisk nedbrytbart papir. Og med de miljøvennlige gjør-det-selv-tipsene som følger med gaven, ønsker vi å inspirere til gjenbruk, og til å bruke tid med de du er glad i.