GREENPEACE

JULEGAVEN SOM SPIRER OG GROR FOR PLANETEN

Med denne julegaven bidrar du til å beskytte verdens skoger, hav og biologiske mangfold – og får nytt liv til å vokse ✔️ Det trykte kortet kommer med frø som kan plantes, mens det digitale kortet inneholder tips til hvordan du kan bidra til det biologiske mangfoldet ✔️ Velg mellom tre fine motiver. Du kan scrolle ned for å lese mer om kortene og hvordan din gave bidrar til å beskytte den grønne, den blå og den levende planeten ↓
Gi årets bærekraftige julegave

Bestill til deg selv eller noen du bryr deg om. I neste steg velger du motiv, og om du vil ha trykt kort med frø, eller kun digitalt kort.

Guide

803765971_Greenpeace_Little_Helper_Packshot_Green_Duo_NO

Det trykte kortet som får nytt liv til å spire

Når du gir et bidrag, kan du velge et fint trykt kort mot et tillegg på 30 kroner. Kortet beskriver frøet du har valgt – lavendel, dill eller markblomster – og er designet som en fin planteetikett. Selve konvolutten er laget av biologisk nedbrytbart papir og inneholder plantefrøene. Konvolutten kan altså plantes direkte i plantejord og vil med tiden bli til en flott plante. Obs: Vi har et begrenset antall trykte kort!
Greenpeace_PDFs_A4_NO_Green

Det digitale kortet som inspirerer

Du kan velge å kun motta et digitalt gavebevis i pdf-format (ingen frø). Behold det selv eller send det til en du bryr deg om, som et bevis på at det er gitt et bidrag for å beskytte planeten vår. Det digitale kortet inneholder en planteguide med tips til hvordan du kan bidra til å skape biologisk mangfold. Du kan legge til en personlig hilsen til mottakeren. Bestiller du trykt kort, får du også det digitale kortet.
5 Levering med posten eller via email

Levering

Det trykte kortet blir levert med posten. Du kan velge om kortet skal sendes til din egen eller en annens adresse. Leveringstid er 4-8 dager. For å motta kortet før julaften er siste dag for å bestille 16. desember. Det digitale kortet sendes til den angitte e-postadressen umiddelbart etter at bestillingen er fullført. Bestiller du det trykte kortet, får du også det digitale kortet.
header_image_green

De tre motivene og frøsortene

dill_image_landing_page

En gave til den grønne planeten

Gjennom denne gaven er du med og beskytter verdens fantastiske skoger. Skoger som Amazonas brennes ned og avskoges for kortsiktig gevinst. Det setter klimaet, dyr og urfolk i stor fare. Stå sammen med oss for å beskytte skogene og alle som bor der. Vi legger press på selskaper og myndigheter og står sammen med urfolk for å beskytte de livsviktige skogene våre. Velger du et trykt kort, vil mottakeren få et fint gavekort og dillfrø. Plant dill og se nytt liv spire og gro for den grønne planeten.
blue_product_image_landing_page

En gave til den blå planeten

Vis at du ønsker å bevare skjønnheten og rikdommen som finnes i havene våre. Livet i havet trues av overfiske, klimaforandringer, gruvedrift og plast. Med denne gaven støtter du Greenpeace sitt arbeid for å ta vare på verdenshavene, og sikrer blant annet at vi i 2021 kan få gjennom en sterk FN-avtale som verner de mest sårbare havområdene våre. Med det trykte kortet følger en konvolutt som inneholder lavendelfrø. Lavendelen som vaier i vinden, minner om havets vakre bølger.
red_product_image_landing_page

En gave til den levende planeten

Med denne gaven viser du at du ønsker en frodig jord og bryr deg om alt liv. Én million plante- og dyrearter står i fare for å utryddes. Industrielt landbruk, luftforurensning og klimaendringer ødelegger viktige leveområder og økosystemer. Greenpeace avslører virksomhet som driver dyr fra hjemmet sitt, legger press på politikere og selskaper for å stanse den massive avskogingen og arbeider for å gjøre jordbruket grønnere. Gi en gave til den levende planeten. Med det trykte kortet følger markblomstfrø.