GREENPEACE

Gi en gave med mening

Her er en flott gave i siste liten: et digitalt gavebevis med tips til miljøvennlige gjør-det-selv-aktiviteter som inspirerer til gjenbruk. Når du bestiller årets grønne julegave, støtter du samtidig Greenpeace sitt arbeid for å skape forandring for en grønnere klode og en fredeligere framtid. Send på e-post direkte til mottakeren, eller send til deg selv, print ut og legg under juletreet.
Gi din julegave her

I neste steg kan du legge til en personlig hilsen til mottakeren.

Gaven som bidrar til å beskytte planeten

Det digitale gavebeviset sendes i pdf-format på e-post og inneholder smarte tips til fine ting du kan lage selv av gjenbruksmaterialer. Gavebeviset sendes umiddelbart etter at du har bestilt.

Behold gavebeviset selv, eller send det til en du bryr deg om, som et bevis på at du har gitt et bidrag for å beskytte planeten. Du kan legge til en personlig hilsen på kortet.

Når du bestiller årets grønne julegave, støtter du samtidig Greenpeace sitt arbeid for å skape forandring for en grønnere klode og en fredeligere framtid for kommende generasjoner.

Støtten din gjør at vi, som en uavhengig miljøorganisasjon, kan fortsette å undersøke, forske, drive politisk påvirkningsarbeid, gjennomføre fredelige aksjoner og drive bistandsarbeid.

NO_PDF_KV_small_file