GREENPEACE

GI EN JULEGAVE TIL PLANETEN

Med denne julegaven bidrar du til å beskytte verdens skoger, hav og biologiske mangfold – og får nytt liv til å vokse ✔️ De trykte kortene med frø er nå utsolgt, men du kan fortsatt bestille det fine digitale kortet, som inneholder tips til hvordan du kan bidra til det biologiske mangfoldet ✔️ Velg mellom tre fine motiver. Du kan scrolle ned for å lese mer om kortene og hvordan din gave bidrar til å beskytte den grønne, den blå og den levende planeten ↓
Gi årets bærekraftige julegave

Bestill det fine digitale kortet, som inneholder tips til hvordan du kan bidra til det biologiske mangfoldet. I neste steg velger du motiv.

De tre motivene

dill_image_landing_page

En gave til den grønne planeten

Gjennom denne gaven er du med og beskytter verdens fantastiske skoger. Skoger som Amazonas brennes ned og avskoges for kortsiktig gevinst. Det setter klimaet, dyr og urfolk i stor fare. Vi legger press på selskaper og myndigheter og står sammen med urfolk for å beskytte de livsviktige skogene våre. Velg det grønne gavekortet i dag for å bidra til å beskytte skogene og alle som bor der.
blue_product_image_landing_page

En gave til den blå planeten

Vis at du ønsker å bevare skjønnheten og rikdommen som finnes i havene våre. Livet i havet trues av overfiske, klimaforandringer, gruvedrift og plast. Med denne gaven støtter du Greenpeace sitt arbeid for å ta vare på verdenshavene, og sikrer blant annet at vi i 2021 kan få gjennom en sterk FN-avtale som verner de mest sårbare havområdene våre. Velg det blå gavekortet og gi en gave til havene våre i dag.
red_product_image_landing_page

En gave til den levende planeten

Med denne gaven viser du at du ønsker en frodig jord og bryr deg om alt liv. Én million plante- og dyrearter står i fare for å utryddes. Industrielt landbruk, luftforurensning og klimaendringer ødelegger viktige leveområder og økosystemer. Greenpeace avslører virksomhet som driver dyr fra hjemmet sitt, legger press på politikere og selskaper for å stanse den massive avskogingen og arbeider for å gjøre jordbruket grønnere. Gi en gave til den levende planeten.
header_image_green

Guide

Greenpeace_PDFs_A4_NO_Green

Det digitale kortet som inspirerer

Det digitale gavebevis kommer i pdf-format (ingen frø). Behold det selv eller send det til en du bryr deg om, som et bevis på at det er gitt et bidrag for å beskytte planeten vår. Det digitale kortet inneholder en planteguide med tips til hvordan du kan bidra til å skape biologisk mangfold. Du kan legge til en personlig hilsen til mottakeren.
5 Levering med posten eller via email

Levering

Det digitale kortet sendes til den angitte e-postadressen umiddelbart etter at bestillingen er fullført. Du kan sende det til deg selv, slik at du kan skrive det ut og legge det under juletreet. Du kan også sende gavekortet direkte til mottakerens e-postadresse hvis du heller ønsker det.